Vester Hæsinge

Boligerne i Vester Hæsinge er smukt beliggende på hver sin side af bækken, der løber igennem byen. Der er bro over bækken og ca. 50 meter mellem boligerne på Engbækvej og Ellevænget.  Der er 250 meter til busstoppestedet, hvor man kan komme med til Odense eller Faaborg.

I Pensionistboligernes fælleshus er der mulighed for gymnastik og der kan afholdes sociale arrangementer. Der er også en pensionistforening, der arrangerer foredrag, udflugter, film, fællesspisning og bankospil. Der findes en petanqueklub med egne baner. Her er der hyggeligt samvær, medens man spiller og lærer andre at kende. Er man konkurrencemenneske, er der også mulighed for at deltage i turneringer. Fra september til april er der åbent i madklubben, hvor man én gang om ugen, sammen med andre fra byen kan hygge sig og spise et billigt måltid mad.

Borgerforeningen ”X-Huset” arrangerer blandt andet grundlovsfest og sankthans ved søen.

Se flere billeder 1 2 3 4 5
Broby Pensionist Boligforening - bpbf

Broby Pensionist Boligforening S/I · Rosenvænget 49 · 5672 Broby · Tlf.: 6263 2233 · bpbf@mail.dk

Designed by www.graphic-solutions.dk - Photos by www.boje-d.dk